η καθημερινή σας ενημέρωση για την Δυτική Μακεδονία
myWest - Ενημέρωση Δυτικής Μακεδονίας

Λέων

ΚΥΡΙΑΚΗ 1.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η πρώτη του μήνα φέρνει πολλές ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα! Έχετε την προσοχή σας τεταμένη για να δείτε τα νέα και σπουδαία που έρχονται.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 2.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε σήμερα και να σταματήσετε να περιμένετε να έρθουν τα πράγματα από μόνα τους. Ιδέες έχετε, αρκεί να τις θέσετε άμεσα σε εφαρμογή, αντί να περιμένετε να έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες.

 

ΤΡΙΤΗ 3.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ψυχολογικά δεν είστε στα καλύτερα σας σήμερα. Όλο κάτι σας λείπει, όλο και κάτι θα θέλατε που δεν σας πετυχαίνει. Αντί να γκρινιάζετε για αυτά που δεν έχετε, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας και να φέρετε αποτελέσματα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 4.2.2015 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ)

Θέλετε να αλλάξετε πράγματα στην καθημερινότητα σας ή στον εργασιακό σας χώρο σήμερα και να χαράξετε νέα πορεία. Είστε ηγέτης εκ φύσεως και απολαμβάνετε να ηγείστε και να καθοδηγείτε τους άλλους.

 

ΠΕΜΠΤΗ 5.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την τάση να αναλάβετε υπέρμετρα ρίσκα σήμερα και το μόνο που θα μπορούσε να σας φρενάρει είναι οι ανασφάλειες σας. Μην κινείστε αψυχολόγητα, αλλά επενδύστε στην ευστροφία σας και την δημιουργικότητα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες δυσκολίες θα παρουσιαστούν σήμερα στο δρόμο σας και θα σας χαλάσουν την μέρα. Θα πρέπει να τις χειριστείτε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα για να μην έχουν συνέπειες.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 7.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗ ΠΑΡΘΕΝΟ –  ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι η πιο ευχάριστη μέρα της εβδομάδας αυτής και φροντίστε να την χαρείτε. Οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και οι ευχές σας μπορούν να εισακουστούν και σε εύλογο χρονικό διάστημα να γίνουν πραγματικότητα.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 8.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την τάση πολλές φορές να αναπολείτε με αγάπη το παρελθόν και να ξεχνιέστε σε σημείο να αποκόβεστε από το παρόν. Μια τέτοια μέρα είναι και η σημερινή.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ  9.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα οι ψυχολογικές σας μεταπτώσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονες και ακραίες. Θα κλιθείτε να ισορροπήσετε ανάμεσα στην ανασφάλεια και την αυτοπεποίθηση και να καταφέρετε να φέρετε την μέρα σας σε πέρας.

 

ΤΡΙΤΗ 10.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αισθήματα ενοχής θα σας βασανίζουν σήμερα για κάποιες κινήσεις σας σε μια ερωτική σχέση του πρόσφατου παρελθόντος. Εάν δεν θελήσετε πραγματικά να καταλάβετε τι σας συμβαίνει και συνεχίζετε να αποδίδετε τις ευθύνες στους άλλους, δεν θα καταφέρετε ποτέ να ισορροπήσετε.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 11.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

(ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΔΡΟΜΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΡΜΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 21.1)

Η μέρα θα είναι κάπως χαοτική και με αρκετές εντάσεις από το πουθενά, κυρίως στο επίπεδο των αισθηματικών σας σχέσεων. Μην προσπαθείτε να καταλάβετε πως προέκυψαν τα προβλήματα, απλά διαχειριστείτε τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

ΠΕΜΠΤΗ 12.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σας θα πρέπει να δείξετε σήμερα! Θα έχετε την τάση να ξανοιχτείτε στις δαπάνες, μην θεωρείτε όμως ότι με κάποιο μαγικό τρόπο θα τα καταφέρετε και πάλι να ισοσκελίσετε τον προϋπολογισμό σας.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ )

Έχετε την παρόρμηση να τερματίσετε μια σχέση σήμερα, αλλά μην αντιδράτε απερίσκεπτα και εν θερμώ. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, σκεφτείτε ψύχραιμα, ζυγίστε αντικειμενικά τα υπέρ και τα κατά και ενεργήστε μετά…

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 14.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρέπει να πάρετε αποφάσεις γιατί έφτασε πια ο καιρός. Ίσως αυτές να αφορούν την καριέρα σας, ίσως και την προσωπική σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κινηθείτε βάσει καλά υπολογισμένων κινήσεων…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα είναι αρκετά φορτωμένη με υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο και θα πρέπει να κάνετε μια σωστή ιεράρχηση προτεραιοτήτων για να μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 16.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ίσως να προκύψει μια μικρή ένταση ή ένα καβγαδάκι με τον σύντροφό σας σήμερα, αντί όμως να σας χαλάσει την μέρα, φροντίστε να κλείσετε το μέτωπο σύντομα, εν ανάγκη ζητώντας συγνώμη, εάν φταίγατε.

 

ΤΡΙΤΗ 17.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Την μέρα πρέπει να την αφιερώσετε για να στοχαστείτε και να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Είναι σημαντικό να κάνετε έναν απολογισμό και έναν προγραμματισμό της επόμενης περιόδου για να μην βολοδέρνετε στα τυφλά…

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 18.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιο άτομο από το στενό σας περιβάλλον χρειάζεται την στήριξη σας σήμερα αλλά διστάζει να ζητήσει την βοήθεια σας. Ωστόσο η διαίσθηση σας μπορεί να οδηγήσει τα βήματα σας και να σταθείτε στο πλάι του, δίνοντας του κουράγιο και ελπίδα.

 

ΠΕΜΠΤΗ 19.2.2015 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥ ΙΧΘΕΙΣ)

Για να βελτιώστε την κατάσταση της υγείας σας θα πρέπει να καταβάλετε και εσείς κάποια προσπάθεια. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και περιορίστε το άγχος στην ζωή σας. Ευτυχίστε με όσα έχετε και μην δίνετε έμφαση σε όσα σας λείπουν…

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/2013 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΜΑ)

Μια τεμπελιά θα σας πιάσει σήμερα και το μόνο που θα θέλετε είναι να χαζολογήσετε μέχρι να έρθει η ώρα να πάτε σπίτι σας.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 21.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

 

Αισθάνεστε ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι και οι έγνοιες σας για τα οικονομικά σας αποτελούν παρελθόν. Κάποια πράγματα καταφέρατε να τα τακτοποιήσατε, χρειάζεται όμως συνεχής επαγρύπνηση για κάθε ενδεχόμενο…

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 22.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το ένστικτο σας θα σας οδηγήσει σήμερα στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την καριέρα σας. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες κινήσεις για να προωθήσετε το έργο σας, εάν όμως δεν αισθάνεστε ασφαλείς, αναζητήστε την συμβουλή κάποιου που εμπιστεύεστε.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 23.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσοχή στα οικονομικά σας σήμερα. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα μπορούσαν να σας στερήσουν σημαντικούς οικονομικούς πόρους…

 

ΤΡΙΤΗ 24.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι προσπάθειες στον επαγγελματικό χώρο θα αναγνωριστούν και θα χαίρεται εκτίμησης. Οφείλετε όμως να αναγνωρίσετε τον ευεργετικό ρόλο των συνεργατών ή συναδέλφων σας που σας στήριξαν και σας στηρίζουν.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 25.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η υπερβολή  μπορεί να σας βλάψει. Μην πιέζετε το εαυτό σας, φτάνοντας τον στα άκρα γιατί δεν θα αντέξει. Φροντίστε την υγεία σας προσέχοντας την διατροφή σας.

 

ΠΕΜΠΤΗ 26.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον σας θα είναι υπεύθυνο για το κομφούζιο που θα προκληθεί. Σε ρόλο πυροσβέστη, θα πρέπει να δείξετε όλες σας τις διοικητικές ικανότητες και να βοηθήσετε να ομαλοποιηθεί γρήγορα η κατάσταση.

 

 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα εμπόδια και οι αναποδιές στην δουλειά σας θα φέρουν το νευρικό σας σύστημα στα όρια του σήμερα. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις όσο καλύτερα μπορείτε για να ελαχιστοποιήστε τις συνέπειες.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 28.2.2015 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα ίσως να σας φέρει μια μεγάλη επιτυχία στον τομέα της καριέρας, για την οποία δουλέψατε πολύ σκληρά τον τελευταίο καιρό. Απολαύστε τις δάφνες σας, αλλά μην εφησυχάζετε.

                                   

 

Αλίντα Κανάκη

 

Τα κείμενα είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ [ΑΡ. ΣΉΜΑΤΟΣ 200160]Απαγορεύεται η αναδημοσίευσή τους και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, χωρίς γραπτή άδεια της ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ για μία προσωπική πρόβλεψη στο 9016001343 Χρέωση: Σταθερά 2,46/ευρώ1′ – Κινητά 2,69/ 3υρώ1′ με Φ.Π.Α AUDIOTEX
★ Ζήτησε την πρόβλεψή σου με ένα μόνο SMS ΣΤEIΛΕ ΣΤΗΝ ΑΛΙΝΤΑ ΤΕ4 & ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ 54991 Χρέωση: 1,23 /SMS με Φ. Π. A
www.alindakanaki-shop.gr
www.wholesale-alindakanaki.com
http://www.alindakanaki.gr

 

 ΑΛIΝΤΑ ΚΑΝAΚΗ

 

 

Alinda Kanaki
Χορηγοί


Μείνετε ενημερωμένοι...

ή ακολουθήστε μας στα
General Manager
Σκηνοθέτης
Εικονολήπτης
Δημοσιογράφοι
Χορηγοί

Χορηγοί
Χορηγοί
Χορηγοί